Termeni si conditii

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții de utilizare ( “Termeni de utilizare”).

Înainte de a utiliza site-ul https://momentedinviata.ro denumit in continuare (“site-ul”) operat de Momente din Viata. Accesul și utilizarea site-ului este condiționat de acceptarea și respectarea acestor Termeni.

Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează site-ul. Prin accesarea sau utilizarea site-ului sunteți de acord să respectați acești Termeni.

Dacă nu sunteți de acord cu nici o parte a termenilor, atunci este posibil să nu accesați site-ul. Proprietatea intelectuală a site-ului și conținutul original, caracteristicile și funcționalitatea acestuia sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a Momente din Viata momentedinviata.ro.

Legături către alte site-uri Web. Poate conține linkuri către site-uri web ale unor terțe părți sau servicii care nu sunt deținute sau controlate de către Momente din Viata. Acești terți sunt:

1. Profitshare.ro

2. 2Performant.com

Momente din Viata nu are niciun control și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricărei terțe părți site-uri web sau servicii. În plus,  sunteți de acord că Momente din Viata nu este răspunzător direct sau indirect pentru orice prejudiciu sau pierdere cauzată sau presupusă a fi provocată  în legătură cu utilizarea sau dependența de astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri web sau servicii. Vă sfătuim cu tărie să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale site-urilor sau serviciilor web ale altor terțe părți pe care le vizitați. momentedinviata.ro nu vinde produse, acest site face doar recomandari, către anumite produse ale terților.

Aceste condiții vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România, fără a ține seama de prevederile privind conflictul de legi. Nerespectarea de către utilizator a oricărui drept sau prevedere a acestor Termeni și condiții, nu va fi considerată o renunțare la aceste drepturi.

Acești Termeni constituie întregul acord între administratorul momentedinviata.ro și utilizatori, în ceea ce privește site-ul nostru înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am avea între noi cu privire la navigarea pe site.

Ne rezervăm dreptul, la propria discreție, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este materială, vom încerca să furnizăm o notificare cu cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a oricăror noi condiții. Ceea ce constituie o schimbare materială va fi determinat la discreția noastră. Prin continuarea accesării sau utilizării site-ului nostru după intrarea în vigoare a acestor revizuiri, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, nu mai utilizați acest site.